понеділок, 4 вересня 2017 р.

"Перший дзвінок"

Першовересневим передзвоном школа в черговий раз зустріла своїх нових першокласників, учнів, вчителів, батьків. 
З Днем Знань усіх присутніх привітав директор школи Гасичак Валерій Олександрович. Він подякував техпрацівникам, батькам, вчителям за співпрацю у підготовці школи до нового 2017-2018 навчального року.


 Учнів, які брали участь у підготовці школи до нового року,  на святковій лінійці він нагородив грамотами і подяками, побажав усім хороших результатів у навчанні.
Також на святі були присутні шановні гості, зокрема, сільський голова Карпюк Василь Віталійович, який  привітав всіх з Днем Знань, і вручив першокласницям подарунки.
З вуст учнів школи лунали вірші та пісні про рідну школу, однокласників, подяку вчителям...
З напутніми словами до дітей звернулася мама першокласника Трохимчук Катерина , та їх перша вчителька Томчук Неля Андріївна. Також до першокласників звернулися випускники 2017 - 2018 навчального року і вручили символічні подарунки. Ведучі запросили школярів на перший урок присвячений Євроінтеграції України.
 Під звуки першого дзвоника, який подали 9 - класник Переходько П. та першокласниця Оніщук  Соломія,  за руку з першою вчителькою і випускниками першими у цікавий і незвіданий світ знань увійшли першокласники, а за ними решта учнів. 
Ось так розпочався новий навчальний рік у нашій школі. Нехай він буде для всіх успішним, цікавим, і принесе багато нових перемог та подій!














Немає коментарів:

Дописати коментар